Kokonaisvaltaiset varastointi­palvelut

Hacklin Hamiko on luotettava kumppani yrityksesi materiaalivirtojen hallintaan. Palvelemme useita valmistavia teollisuusyrityksiä, teknologiayrityksiä sekä teollisuuden raaka-aineiden ja laitteiden toimittajia kotimaassa ja kansainvälisesti osana heidän kysyntä-toimitusketjuaan. Toimitamme materiaalit tarvittaessa suoraan tuotantoon JIT-periaatteella.

Kotimaisena logistiikkayrityksenä ja varastointikumppanina ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet. Pitkän ja laajan kansainvälisen kokemuksemme myötä toimimme luontevasti huomioiden asiakkaidemme toimitusketjussa olevat ulkomaiset toimijat ja yhteistyökumppanit.

Omistamamme varastoterminaalit ovat Tullin hyväksymiä ja valvomia tullivarastoja, joissa voidaan tarvittaessa säilyttää vielä tullaamatonta tavaraa. Tullivarastointimenettelyn myötä tavaran tullaamista on mahdollista lykätä ja soveltaa tuontikiintiötä vasta tullauksen yhteydessä.

Hacklin Hamiko tuottaa asiakkailleen logistiikan palveluita kustannustehokkaasti, kannattavasti ja vastuullisesti.

Moderni varaston­hallinta­jär­jes­tel­mä

Hacklin Hamikon käyttämä huolinta- ja varastonhallintajärjestelmä auttaa yritystä palvelemaan asiakkaitaan entistä tehokkaammin ja asiakaslähtöisemmin.

Uudistetun varastonhallintajärjestelmän myötä tietojen siirto eri järjestelmien välillä tapahtuu reaaliajassa, mikä on entistä enemmän parantanut toimintamme tehokkuutta. Integraatiot asiakkaidemme järjestelmiin mahdollistavat puolestaan sujuvan tiedonkulun asiakkaidemme toimitusketjussa.