20120306_HH_FP2012 023

Projektilogistiikka

Hacklinilla on vahva osaaminen ylisuurten ja painavien kollien maailmanlaajuisista kuljetuksista ovelta ovelle.

Osana projektitiimiä, Hacklin Hamiko on erikoistunut Venäjälle ja IVY-maihin suuntautuviin projektilähetyksiin. Vahvuutenamme on mm. laitteiden, tuotantolinjojen ja kokonaisten tuotantolaitosten siirtämisen kuljetuslogistiikan suunnittelu sekä maahantuonnin toteutus.

Hoidamme projektilastien tarkastuksen, lastauksen, kiinnittämisen ja tuennan HaminaKotkan satamassa lähellä Venäjän rajaa sijaitsevassa projektilogistiikkakeskuksessamme.

Tarjoamme projekti- ja kappaletavaralähetyksille räätälöityjä konsultointi- sekä tulliselvityspalveluja Venäjällä. Hacklin Hamikolla on vankka kokemus venäläisen yrityksen pääomaan apporttina sijoitettavan laitteiston maahantuonnista.

Lue lisää
20150319_HH_reference_met

Kappale­tavarakuljetukset

Hacklin Hamikolla on vahva läsnäolo Venäjällä ja IVY-maiden markkinoilla (mm. Kazakhstan, Ukraina) sekä Pohjoismaissa.

Yrityksemme tarjoaa luotettavat logistiikka-ratkaisut kappaletavaralastien toimitukseen kaikkialta maailmasta näille alueille sekä toiseen suuntaan. Vahvan ja osaavan edustajaverkoston avulla pystymme rakentamaan toimitukset myös Keski-Aasian vaativille markkinoille.

Järjestämme kappaletavaratoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla.

Hoidamme pienempien tavaraerien erikoistoimituksia Venäjälle tullattuna perille asti (DDP), jolloin huolehdimme tavaran kuljetuksesta, tulliselvityksestä, sertifioinnista sekä kaikesta viranomaisasioinnista asiakkaamme puolesta.

Lue lisää
20120103_HH_FP2012 011

Varastointi-, huolinta- ja tullauspalvelut

Hacklin Hamiko tarjoaa tullivarastointipalveluja HaminaKotka satamassa (Haminan alueella) vain 35 km:n päässä Venäjän rajalta. Terminaaleissamme on lämmitettyä sekä kylmää varastotilaa ja rautatieyhteys. Tullivarastoissamme on mahdollista varastoida kauttakulkuerät (transitotavarat) tullittomasti ja verottomasti.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavat tuonti- ja vientitullauspalvelut sekä rahtikirjojen laadinta EU:n alueella, Suomessa, Venäjällä ja IVY-maissa.

Hacklin Hamikolla on vahva kokemus erityismenettelyjen käyttämisestä (mm. väliaikainen tuonti-, vientimenettely, sisäinen ja ulkoinen jalostus, tullivarastointi, jälleenvienti).

Lue lisää