Kansain­väliset kulje­tukset • Huolinta • Varastointi­palvelut

Hacklin Hamiko on vuonna 1985 perustettu kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja tullivarastopalveluihin erikoistunut kotimainen huolintaliike, joka täydentää Hacklinin logistiikkaverkostoa omalla erikoisosaamisellaan.

Tarjoamme räätälöityjä varastointipalveluja Suomen suurimmassa vienti- ja konttisatamassa HaminaKotkassa. Olemme erikoistuneet pakattujen raaka-aineiden sekä projektilastien käsittelyyn ja varastointiin.

Tarjoamme luotettavat logistiikkaratkaisut kansainvälisille vienti-, tuonti ja transitokuljetuksille, joiden lähtö- tai määränpää sijaitsevat Pohjoismaissa, Euroopassa & IVY-maissa tai Kiinassa.

Hacklin Hamiko järjestää rahtitoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla sekä hoitaa ammattitaitoisesti laitteiden ja koneiden projektitoimituksia. Tarjoamme tuonti- sekä vientihuolintapalveluita.

Yrityksemme kuuluu Hacklin konserniin, jonka toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Kiinassa ja Hong Kongissa. Hacklin on perustettu vuonna 1908, yrityksen liikevaihto on noin 50 mEur ja se työllistää 70 ammattilaista.

Keskisuurena logistiikkayrityksenä vahvan osaamisen avulla Hacklin Hamiko pystyy tarjoamaan asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä logistiikkapalveluja.

1985

PERUSTETTU

55 800 M2

VARASTOKAPASITEETTI

50 000 M2

PIHA-ALUEITA

7,4 MEur

LIIKEVAIHTO 2022

AEO-valtuutettu taloudellinen toimija

Hacklin Hamikolla on Suomen tullin myöntämä AEO-valtuutetun taloudellisen toimijan status. AEO-toimija on yritys, joka on saanut Tullin turvallisuustodistuksen tullaus– ja logistiikkatoiminnoilleen ja on sen vuoksi oikeutettu etuihin koko EU:n alueella.

Luotettava kumppani -ohjelma

Olemme mukana Luotettava kumppani-ohjelmassa. Haluamme toimia vastuullisesti ja osoittaa läpinäkyväksi, että hoidamme asiamme kunnolla. Olemme ottaneet käyttöön Luotettava Kumppani-palvelun osoittaaksemme, että kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ovat kunnossa.