Hacklin Hamiko on kansainvälisiin kuljetuksiin, huolintaan ja tullivarastopalveluihin erikoistunut yritys, joka täydentää Hacklinin logistiikkaverkostoa omalla erikoisosaamisellaan.

Tarjoamme luotettavat logistiikkaratkaisut kansainvälisille vienti-, tuonti- ja transitokuljetuksille, joiden lähtö- tai määränpää sijaitsevat Pohjoismaissa, Euroopassa, Venäjällä & IVY-maissa tai Kiinassa.

Hacklin Hamiko järjestää rahtitoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla, sekä hoitaa ammattitaitoisesti laitteiden ja koneiden projektitoimituksia Venäjälle ja IVY-maihin. Tarjoamme tuonti- sekä vientihuolintapalveluita Suomessa ja Venäjällä.

Hacklin Hamikolla on vankka kokemus rautatietoimitusten järjestämisestä EU:n, Kiinan sekä Venäjän ja IVY-maiden akselilla. Toimimme myös Venäjän rautateiden virallisena huolitsijana: Moskovassa sijaitsevalla tytäryhtiöllämme on suora yhteistyösopimus Venäjän Rautateiden kanssa.

Hacklin Hamikolla on AEO-valtuutetun taloudellisen toimijan status, ja meidät on myös hyväksytty TRAFI:n valvotuksi edustajaksi lentorahdin käsittelyssä.

Hacklin Hamiko on perustettu vuonna 1985, olemme toimineet Venäjällä vuodesta 2000 alkaen. Yrityksemme toimipisteet sijaitsevat Haminassa, Kotkassa, Helsingissä sekä Moskovassa ja Pietarissa. Hacklin Hamiko kuuluu Hacklin-konserniin, jonka toiminnan periaatteet ulottuvat vuoteen 1908. Hacklin-konsernin toimipisteet sijaitsevat Suomessa, Venäjällä, Saksassa, Hong Kongissa ja Kiinassa. Konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa.

Keskisuurena logistiikkayrityksenä Hacklin Hamiko pystyy tarjoamaan asiakkailleen heidän tarpeisiinsa räätälöityjä logistisia ratkaisuja. Vahvan Euroopan, Venäjän & IVY-maiden markkinoiden osaamisen avulla pystymme varmasti tarjoamaan liiketoimintaanne parhaiten tukevat ratkaisut.

perustettu

1985

toiminta venäjällä vuodesta

2000

työntekijät suomessa

15 + sub 40

työntekijät venäjällä

15

varastokapasiteetti

36 200 m2

kenttätilat

29 000 m2

liikevaihto 2015 (suomi)

EUR 7 419 994

liikevaihto 2015 (venäjä)

EUR 3 828 712

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Hacklin Hamiko on kokenut asiantunteva yritys, jolla on oma jalansija ja vahvat palvelukonseptit Venäjällä. Yrityksemme tarjoaa taatusti korkeatasoisia palveluita, jotka perustuvat luotettavuuden ja personalisoidun palvelun periaatteisiin.

Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa ja pyrimme kasvamaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Toimimme ennakoivasti ja minimoimme kuljetuksiin mahdollisesti liittyvät riskit.

KONSULTOIVA HUOLINTA

Hacklin Hamiko tarjoaa räätälöityjä logistisia palveluja asiakasyrityksen tarpeet huomioon ottaen. Suunnittelemme ja toteutamme Venäjälle sekä EU:n alueelle suuntautuvia toimituksia ja tullauksia.

Huolehdimme kuljetuksiin liittyvistä viranomaisasioinneista. Tämä auttaa asiakasyritystä välttymään riskitilanteilta ja varmistaa sujuvat tavarantoimitukset. Huolehdimme, että kanssamme asioidessa toimitukset sujuvat mutkattomasti.

Miksi Hacklin Hamiko?

  • Joustavuus ja tehokkuusy
  • Kokenut ja asialleen omistautunut henkilöstö
  • Tavoitteemme on estää yllätykset ja piilomaksut ja rakentaa kestäviä liikesuhteita asiakkaisiimme
  • Hacklin Hamiko valvoo asiakasyrityksen etua ja liiketietojen yksityisyyttä toimitusketjussa
  • Hyvä maine, vakaus ja laaja kokemus
  • Laaja palveluvalikoima: huolinta, kansainväliset rahtikuljetukset, varastointi ja tulliselvitys