PROJEKTILOGISTIIKKA
KONSULTOINTI- JA TULLISELVITYSPALVELUT VENÄJÄLLÄ

Hacklinilla on vahva osaaminen ylisuurten ja painavien kollien maailmanlaajuisista kuljetuksista ovelta ovelle. Osana projektitiimiä, Hacklin Hamiko on erikoistunut Venäjälle ja IVY-maihin suuntautuviin projektilähetyksiin. Vahvuutenamme on mm. laitteiden, tuotantolinjojen ja kokonaisten tuotantolaitosten siirtämisen kuljetuslogistiikan suunnittelu sekä maahantuonnin toteutus.

Hoidamme projektilastien tarkastuksen, lastauksen, kiinnittämisen ja tuennan HaminaKotkan satamassa eli lähellä Venäjän rajaa sijaitsevassa projektilogistiikkakeskuksessamme.

Tarjoamme projekti- ja kappaletavaralähetyksille räätälöityjä konsultointi- sekä tulliselvityspalveluja Venäjällä. Hacklin Hamikolla on vankka kokemus venäläisen yrityksen pääomaan apporttina sijoitettavan laitteiston maahantuonnista.

KAPPALETAVARARAKULJETUKSET

Hacklin Hamikolla on vahva läsnäolo Venäjällä ja IVY-maiden markkinoilla (mm. Kazakhstan, Ukraina) sekä Pohjoismaissa. Yrityksemme tarjoaa luotettavat logistiikka-ratkaisut kappaletavaralastien toimitukseen kaikkialta maailmasta näille alueille sekä toiseen suuntaan. Vahvan ja osaavan edustajaverkoston avulla pystymme rakentamaan toimitukset myös Keski-Aasian vaativille markkinoille.

Järjestämme kappaletavaratoimituksia kaikilla kuljetusmuodoilla. Hoidamme pienempien tavaraerien erikoistoimituksia Venäjälle tullattuna perille asti (DDP), jolloin huolehdimme tavaran kuljetuksesta, tulliselvityksestä, sertifioinnista sekä kaikesta viranomaisasioinnista asiakkaamme puolesta.

VARASTOINTI
SATAMAHUOLINTA & TULLISELVITYS

Hacklin Hamiko tarjoaa varastointipalveluja HaminaKotka satamassa (Haminan alue) vain 35 km:n päässä Venäjän rajalta.

Yrityksemme palveluvalikoimaan kuuluvat monipuoliset huolintapalvelut kaikissa Suomen, Pohjoismaiden ja Euroopan pääsatamissa sekä Venäjällä (mm. Pietari, Ust-Luga, Novorossiysk ja Kaspianmeren satamat). Tarjoamme myös kattavia tuonti- ja vientitullauspalveluita ja rahtiasiakirjojen laadintaa EU:n alueella, Suomessa, Venäjällä ja IVY-maissa.

Hacklin Hamikolla on vahva kokemus erityismenettelyjen käyttämisestä (mm. väliaikainen tuonti-, vientimenettely, sisäinen ja ulkoinen jalostus, tullivarastointi, jälleenvienti).